11 Januari 2011

TGV Bukit Raja Klang Berwajah Baru...

Ruang Legar Utama

Ruang Menunggu

Ruang menunggu dan Belian Tiket

Tempat Membeli Juadah...

Kalau korang perasan, TGV Bukit Raja telah pun selesai menjalani pembaikpulih dan ubahsuai untuk keselesaan orang ramai...Lama dah pun diorang tak berbuat apa-apa. Kalau korang nak tau, kat sinilah aku first time dating ngan orang rumah aku tengok cite Toy Story... Nampak lebih cantik dan baru. Pada pendapat Ruang menunggu aku, patut disediakan kerusi. Tandas dan tempat duduk panggung memang cantik dan bersih.. Siap ada couple seat lagi...Sorrylah, tak dapat nak tangkap gambar dalam panggung,  gelaplah pulak....

Apapun, enjoy the movie..,,,

Tiada ulasan:

Catat Komen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...