18 Januari 2013

Tahun 2013....

Salam.

Apa khabar semua? Lama dah aku tak singgah kat blog aku nie.... dah lama giler tak update sejak Julai rasanya. Yelah.... bukannya ada siapa yang tengok pun.. hahaha.. Tapi tak apalah, itu bukan tujuan asalnya. Ok, Tahun 2013 dah kembali dan rasanya masih belum terlambat nak mengucapkan Selamat Tahun Baru 2013 kat semua kaki2 wayang macam aku nie....

 Pada Januari 2013 nie je dah lebih dari 6 filem aku layan dengan isteri. Nanti ada masa aku review. Okey nak jadi cerita juga, minggu lepas masa hantar anak perempuan aku pergi kelas Tarian dia terserempak aku dengan pengarah filem Azahari Zain... kenal ke korang....?



Kenal kan...  Dia nie banyak mengarah filem2 MIG. Rupanya anak dia juga masuk kelas tarian nie... Mestilah dia join, nie kira geng2 UITM Puncak Perdana juga. Sebenarnya aku dah kenal lama Azahari Zain nie, dia merupakan client aku dulu tapi masa tu dia belum aktif dalam perfileman lagi.... Aku pun bukak cerita anak aku juga pernah jadi extra dalam drama2... mana tau ada rezeki nanti... okeylah... aku nak review filem2 yang aku dah layan...............

terima kasih korang.....

Tiada ulasan:

Catat Komen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...